top of page

Vriend(in) van Koffiehuis De Buurvrouw in Wijk en Aalburg

Stichting ONE wordt financieel ondersteund door de "Vrienden van De Buurvrouw", een groep betrokken mensen die maandelijks, samen met de betrokken bedrijven, de huur- & gas/water/licht-kosten van het pand voor hun rekening nemen. 

 

Het koffiehuis organiseert zich in een Stichting (uiteraard zonder winstoogmerk) met ANBI status i.v.m. aftrekbaarheid van giften. Het wordt volledig gerund door vrijwilligers.

We zijn ontzettend dankbaar voor - en trots op deze groep, zonder deze ondersteuning had dit initiatief niet kunnen ontstaan en doorgaan.

De exploitatie van het koffiehuis kost (huur, inkoop etc.) uiteraard geld. Hoe sneller we de maandelijkse exploitatiekosten gedekt hebben, hoe sneller we uiteraard kunnen delen (dichtbij en ver weg).

 

U kunt ons financieel ondersteunen door vriend te worden van het koffiehuis. Elke euro is welkom. U ontvangt dan 1x per kwartaal een nieuwsbrief waarin aangegeven wordt hoe we draaien en wat er met het geld gebeurd. Uiteraard bent u ook van harte welkom om een kijkje te nemen en te genieten van een heerlijk kopje koffie.

Wanneer u bereid bent om ons initiatief financieel te ondersteunen vragen wij u vriendelijk om het maandbedrag te vermelden wat u bereid bent om te doneren en dit via email te sturen.

Wilt u meer informatie over 'Vrienden van De Buurvrouw' of wellicht zelf bijdragen? Neem gerust contact op!

bottom of page