top of page

Over Koffiehuis De Buurvrouw in Wijk en Aalburg

By Tess Fotografie-51623792.jpg

Introductie - wie zijn we?


Als stichting ONE ontstond de wens om op langer termijn te delen in tijd en aandacht voor mensen om ons heen. Hieruit is Koffiehuis de Buurvrouw ontstaan. Koffiehuis de Buurvrouw is een non-profit koffiehuis aan de galerij in Wijk en Aalburg.

 

'Koffiehuis de Buurvrouw' - wat doen we precies?
Delen dichtbij en ver weg


Een warm welkom, oprechte aandacht, écht goede koffie van onze barista's (drinken), dagverse taarten, overheerlijke tosti's en een hand vol mooie activiteiten. We willen met het koffiehuis een warme ontmoetingsplaats creëren waar inwoners van Wijk en Aalburg zich thuis voelen. Waar mensen samen kunnen optrekken, waar nieuwe lokale ideeën ontstaan en waar het altijd een klein feestje is om langs te gaan.

Naast het delen van tijd en aandacht dichtbij is de Buurvrouw ook gericht op delen ver weg. De horeca-opbrengst per maand gaat als donatie naar een goed doel. (delen)

 

Missie - wat is onze droom?


De ultieme drijfveer van De Buurvrouw is de wens om een goede buur te zijn voor mensen dichtbij en ver weg. Het tonen van liefde aan de ander, zoals Jezus ons lief heeft. (dienen) Mensen tot bloei laten komen in een omgeving die naar hen omziet. Delen in tijd en aandacht met mensen dichtbij, maar ook delen in (financiële)middelen met mensen in nood verder weg.

​​

We worden (onder andere) gesponsord door:

image002.png
image001.png
DELFT_Logo_CMYK_Pay-off.png
bottom of page